Protejati-va datele afacetii
cu solutiile Carbonite

De la backup on-site, cloud si hibrid la disponibilitate ridicata si pastrarea documentelor, Carbonite va ofera o protectie puternica, sigura si fiabila pentru orice tip de date.

Carbonite ofera protectie completa a datelor pentru orice segment de business, prin backup si failover pentru sisteme fizice si virtuale, utiliand consola de administrare centralizata pentru politici si copiile de rezerva.

Carbonite Server Backup

Doriti mai multe detalii tehnice?

Click pe butonul contact pentru a solicita mai multe detalii despre sistemele suportate si modul de implementare in reteaua dumneavoastra.

carbonite-backup

68% dintre organizatii considera gresit ca mediile SaaS nu au nevoie de backup sau sunt asigurate de catre furnizor.

— Data Protection Cloud Strategies: Key Research Findings, Enterprise Strategy Group, June 2019

Carbonite Endpoint 360

Carbonite Endpoint 360 este o solutie de backup automatizata, completa pentru toate dispozitivele companiei si datele care se afla pe acestea, inclusiv datele din Microsoft O365. Solutia protejeaza impotriva situatiilor in care politicile Microsoft de backup si de retentie nu le acopera.

carbonite-endpoint-backup-360

Carbonite Server

Carbonite Server ofera backup sistemelor din retea, pastrand in siguranta datele pe serverul local de backup in timp ce asigura o a doua copie in cloud sau intr-o alta locatie. Cu hardware integrat optional si failover cloud pentru sisteme critice, Carbonite Server ofera o protectie fiabila a datelor.

Restaurati datele curente sau istorice din cloud sau din serverul local, asigurand protectie pentru sistemele critice cu failover cloud optional.

carbonite-server-backup

Carbonite Recover

Carbonite Recover este o solutie de tip DRaaS (Disaster Recovery as a Service) care va ajuta sa asigurati un nivel mai ridicat de functionare pentru sistemele critice, cu failover in cloud foarte rapid.

Carbonite Recover replica in siguranta sisteme critice din mediul dvs. in Carbonite cloud. Acest lucru asigura ca o copie secundara actualizata este disponibila pentru a prelua cererile in orice moment, minimizand timpul de inactivitate, precum si costurile. Platiti pentru ceea ce folositi, cand il folositi – si nu pentru resurse inactive.

carbonite-recover

Carbonite Migrate

Solutia migreaza sistemele de lucru in timp real catre si din orice mediu – fizic, cloud si virtual.

Carbonite Migrate va permite sa migrati cu usurinta sitemele de lucru fizice, virtuale si cloud catre si din orice mediu, cu risc minim si aproape zero downtime. Optiunile disponibile in solutie, ajuta sa orchestreze fiecare etapa a procesului de migrare folosind un minim de resurse si mult mai putin timp fata de migrarile clasice.

carbonite-migrate

Carbonite Availability

Carbonite Availability mentine sistemele critice disponibile online si previne pierderea de date de pe serverele Windows si Linux. Tehnologia noastra de replicare continua, mentine o copie actualizata a mediului de operare fara a incarca sistemele principale sau latimea de banda a retelei. Cu solutiile noastre de inalta disponibilitate, obtineti failover imediat, aproape zero downtime si zero pierderi de date.

carbonite-availability

Contactati-ne

Carbonite ofera optiuni de implementare flexibile si protectie personalizabila, acoperind o gama larga de nevoi in afaceri.
Va putem ajuta sa gasiti – sau sa construiti – soluaia perfecta pentru dvs.