LOG OUT, SHUT DOWN, GO RUN

Mai are un pic de așteptat în aceste zile în care toată umanitatea face zid împotriva 2019-nCov.

În pline pregătiri de anunțare a startului din acest an pentru Crosul IT-iștilor, ediția a-7-a, iată că o pandemie ne încurcă planurile și ne obligă să venim cu un altfel de anunț.

GO HOME, LOG IN, WORK SAFE

Pare a fi mult mai potrivit în aceste zile de #WFH. Chiar dacă Crosul IT-iștilor nu se va mai ține în luna Iunie a acestui an, așa cum era de așteptat, nu înseamnă că statul acasă e un prilej să uităm cât de benefică e mișcarea fizică.

Vom reveni cu informații privind organizarea crosului cel mai probabil în a doua jumătate a anului.
 Până atunci însă, vă încurajăm să continuați să vă mențineți activi și să vă antrenați corpul și mintea.

CÂTEVA RECOMANDĂRI

Faceți exerciții de pregătire fizică / gimnastică care pot fi făcute acasă! Dacă nu stiți cum, căutați pe Internet. Youtube-ul poate fi un trainer foarte bun în astfel de situații.

Dansați! Dansul este cel mai bun panaceu pentru amorțirea fizică și mentală. Provocați-vă partenerii de izolare la dans și lăsați muzica și râsul să vă ridice la maxim cotele de endorfină.

Alergați prin casă! Știm că pare doar o recomandare forțată, dar credeți-ne: poate fi un exercițiu excelent de voință! Într-un oraș din provincia Wuhan din China, în prima lună de carantină datorată îmbolnăvirilor cu Covid19, un chinez a alergat 50 Km în jurul propriei mese din sufragerie în 4:48:44 și a postat pe rețelele sociale dovezile. Depinde, deci, de cum îți setezi targetul și cât de motivat ești să-l atingi!

Orice ați face, nu ieșiți la alergat în parc! Este important să vă protejați și să-i protejați și pe cei apropiați vouă !! Veți avea suficient timp de alergat în aer liber mai târziu!Curățenie! Nu, nu glumim. Cercetătorii au ajuns la concluzia că poți să arzi 50 de calorii dând cu aspiratorul, 30 ștergând praful, 10 făcând patul și 40 călcând rufele. Iar după ce termini, te relaxezi într-o casă curată. Win-win!

Indiferent de metoda aleasă, nu uitați de încălzire! Mușchii au nevoie de ea așa cum aveți voi nevoie de cafeaua de dimineață, înainte de conferința video pe Skype cu șeful!


Până la noi informații despre Crosul IT-iștilor de anul acesta, GO HOME, LOG IN, WORK SAFE.

#SiEuLucrezDeAcasă! #FiiPozitiv și #TotulVaFiBine!


Echipa Crosul IT-istilor

Powered by Infodesign

Istoricul evenimentului

201920182017201620152014