Crosul
IT
-istilor

powered by infodesign log out, shut down, go run!
Parcul Tineretului
23 iunie 2018

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Participant
Te incadrezi la categoria IT-ist daca:
 • detii un job de IT-ist (suport tehnic, inginer de rețea, programator, profesor de informatica etc…), indiferent de domeniul in care activeaza compania angajatoare;
 • esti angajat într-o companie care activeaza în piata de IT, indiferent de pozitia pe care o ocupa;
 • esti student la o facultate cu profil IT (cibernetica, automatica, electronica, matematica si informatica).
3 Km
6 Km
Femeie
Barbat
18 - 35
35 +
S
M
L
XL
XXL
ÎNCARCĂ

Temeiul prelucrării datelor cu caracter personal este reprezentat de consimțământul tău acordat în mod neechivoc prin completarea prezentului formular de participare. Scopul prelucrării tine strict de organizarea Crosului, in scopul comunicarii datelor si informatiilor legate de desfasurarea evenimentului. Datele vor fi stocate in baza noastra de date pentru o perioada de pana la 2 ani, pentru a va putea transmite informatii actualizate privind editiile viitoare ale Crosului IT-istilor. Te asiguram ca protejam datele tale personale si ca acestea nu vor fi comunicate altor terti, fara cunostinta dvs.

3 Km
6 Km
Femeie
Barbat
18 - 35
35 +
S
M
L
XL
XXL

Temeiul prelucrării datelor cu caracter personal este reprezentat de consimțământul tău acordat în mod neechivoc prin completarea prezentului formular de participare. Scopul prelucrării tine strict de organizarea Crosului, in scopul comunicarii datelor si informatiilor legate de desfasurarea evenimentului. Datele vor fi stocate in baza noastra de date pentru o perioada de pana la 2 ani, pentru a va putea transmite informatii actualizate privind editiile viitoare ale Crosului IT-istilor. Te asiguram ca protejam datele tale personale si ca acestea nu vor fi comunicate altor terti, fara cunostinta dvs.

Iti fug degetele de pe tastatura? Ai ochii rosii din cauza repetatelor maratoane de codare IT? Ti-au amortit picioarele de-atat stat pe scaun? Ei bine, avem o veste dupa care merita sa alergi.

Cea de-a 5-a editie a Crosului IT-istilor se apropie. „Step by step”, crosul devenit singurul eveniment sportiv de acest fel dedicat celor care lucreaza in industria tehnologiei informatiei va avea loc sambata, 23 iunie 2018, in Parcul Tineretului din Capitala.

Competitia, premiata in 2018 cu mentiune la Gala Romanian CSR Awards, continua si in acest an sa aduca in atentia IT-istilor importanta sportului si a unui stil de viata sanatos.

Numarul kit-urilor este limitat (1000), asa ca nu pierde startul inscrierii la cros.

Evenimentul este organizat de Infodesign Group, in parteneriat cu F-Secure.

Daca vrei sa vezi cat de fain a fost la editiile anterioare, da click mai jos:

Cine poate participa?

La eveniment sunt asteptati toti cei care activeaza in domeniul IT (in departamente IT sau companii care activeaza pe piata de IT) sau studenti la facultati cu profil IT (cibernetica, automatica, electronica sau mate-info).

Totodata, sunt invitati sa se inscrie toti cei care vor sa faca miscare, indiferent de domeniul in care profeseaza. Este o buna modalitate de a sustine o viata activa si sanatoasa si de a fi un exemplu pentru comunitatea IT-istilor si nu numai.

5 motive
pentru care sa participi la Crosul IT-istilor 5.0
1
Usor de practicat

la aproape orice varsta si indiferent de conditia fizica. Stim ca iti petreci multe ore la birou, iar timpul alocat intretinerii fizice pare mai degraba o corvoada. Dar pentru Crosul IT-istilor este suficienta incalzirea de dinaintea evenimentului. Important este sa ai curajul sa ajungi la linia de start, iar „step by step” vei deveni un campion.

2
Bucuria de a alerga

Simte placerea de a face miscare, optand pentru cursa Hobby (3 km) sau pentru cursa Expert (6 km). La Crosul IT-istilor orice participant care trece linia de Finish este considerat un invingator.

3
Imbunatatirea conditiei fizice

Alergarea poate deveni disciplina de care ai nevoie pentru a fi intr-o forma mai buna, mai activ, mai sanatos, mai energic

4
Testeaza-ti determinarea

Competitiile reprezinta o motivatie foarte buna. Concentrarea si hotararea te pot aduce direct pe podium sau te pot face unul dintre castigatorii tombolei. Asa ca log out, shut down, go run.

5
Interactiunea cu colegi din breasla

Crosul IT-itistilor este unicul eveniment sportiv dedicat celor care au acelasi lucru in comun cu tine: pasiunea pentru IT. Asa ca nu rata sansa de a lega noi prietenii si de a participa impreuna la aceasta competitie.

log out, shut down, go run!

Traseu Parcul Tineretului Intrarea din
Bulevardul Tineretului
3 km Cursa Hobby - 1 tura 6 km Cursa Expert - 2 ture
Program
Inscrieri: 10 mai – 20 iunie
oricand (online)
Inscrierea online
oricand (online)
Confirmarea participantilor*
* confirmarile vor fi trimise pe email dupa verificarea informatiilor completate
Documente oficiale Regulament oficial Crosul IT-istilor Declaratie pe propria raspundere
Crosul IT-istilor: 23 iunie
08:00– 09:00
Adunarea participantilor si predarea kit-urilor si a numerelor de concurs
09:30
Incalzire
10:00
START
11:00
Poze cu participantii la panoul oficial
Ceremonia de premiere
Extragerea castigatorilor la tombola (doar pentru IT-isti)
11:30
Sfarsitul evenimentului

KIT-ul de participare

Ce contine kit-ul de participare
 • Tricou tehnic
 • Vouchere de reduceri oferite de sponsori
 • Numar de concurs cu chip de cronometrare
 • Insigna eveniment
 • Alte produse (in functie de disponibilitatea sponsorilor)
Cine este indreptatit sa primeasca kit de participare

Toate persoanele inscrise si confirmate la eveniment vor avea dreptul sa primeasca un kit de participare.

Conform Regulamentului oficial al evenimentului, numarul kit-urilor de participare este limitat (1000).

Inscrierile se realizeaza on-line, pe site-ul evenimentului.

Confirmarile pentru inscriere se vor transmite prin email, dupa verificarea informatiilor completate si/sau a platii efectuate in vederea participarii la eveniment.

Statusul inscrierii se poate vedea si pe pagina personala (link in emailul trimis dupa inscriere).

Atentie!

Ridicarea kiturilor de participare se va face pe baza QR code-ului primit in emailul de validare / biletul de participare sau pe pagina personala

Cand se poate ridica kit-ul si de unde

Ridicarea kit-urilor si a numerelor de participare se va face in ziua evenimentului, din zona de start a Crosului IT-istilor, din Parcul Tineretului din Bucuresti, in intervalul 8:00 – 9:00.

Care este costul unui kit de participare

GRATUIT pentru IT-isti, pe baza de adeverinta de serviciu / facultate.

Se includ in categoria IT-isti, urmatorii:

 • orice persoana care are un job de IT-ist (suport tehnic, inginer de retea, programator, profesor de informatica etc…), indiferent de domeniul in care activeaza compania angajatoare;
 • orice persoana care este angajata intr-o companie care activeaza in piata de IT, indiferent de pozitia pe care o ocupa;
 • studenti in facultati cu profil IT (cibernetica, automatica, electronica, matematica si informatica).

100 lei (TVA inclus) pentru Non-IT-isti

Se include in categoria Non-IT-isti orice persoana care doreste sa sustina un stil de viata sanatos in randul IT-istilor si nu numai.

Ne sustin

Elisabeta Lipa – ambasador Multipla campioana olimpica, mondiala si europeana la canotaj, precum si presedinte al Federatiei Romane de Canotaj, Elisabeta Lipa este ambasadorul celei de-a 5-a editie a Crosului IT-istilor. Recunoscuta de catre federatia internationala de specialitate drept cea mai buna canotoare a secolului XX, Elisabeta Lipa s-a remarcat pe parcursul carierei sale drept un exemplu de determinare, valoare si longevitate sportiva.
Liviu Fratila – MC Cu o experienta de peste 14 ani, Liviu Fratila a colaborat ca MC, prezentator si entertainer la evenimentele unora dintre cele mai cunoscute branduri. Iata ca pentru a doua oara consecutiv, el va fi in Parcul Tineretului alaturi de cei prezenti la eveniment, pentru a-i informa, motiva si pentru a le transmite energie din plin.
Claudiu Porof – antrenor Ne bucuram ca, si in acest an, inviorarea si incalzirea sunt asigurate de Claudiu Porof – Tehnician Nutritionist, Instructor Aerobic-Fitness si Personal Trainer. Cu un trecut in sportul de performanta si, mai exact, în sporturile de contact, Claudiu ii sfatuieste pe toti sa se gândeasca la corpul lor ca la o masinarie perfecta, pe care daca o apreciezi si ai grija de ea, iti va oferi o viata plina de satisfactii.

log out, shut down, go run la Crosul IT-istilor

Powered by
Sponsor principal
Sponsori / Parteneri
Parteneri media