Crosul
IT
-iștilor

Log out, shut down, go run! Parcul Tineretului
Sâmbătă, 22 iunie 2019

REZULTATE CROSUL IT-ISTILOR

Rezultatele finale la editia a 6-a a Crosului IT-istilor pot fi vizualizate aici. Tot de aici va puteti descarca si diplomele de participant la eveniment.
Multumim tuturor concurentilor pentru participare, dar si partenerilor pentru sustinere si ne revedem in 2020, la editia a 7-a a Crosului IT-istilor!

LOG OUT, SHUT DOWN, GO RUN

Este indemnul pentru toti cei care, indiferent de orele petrecute pe scaun, in fata calculatorului, sunt hotarati sa faca mai multa miscare si sa aiba un stil de viata mai sanatos, prin sport.

IT-ist sau nu, accepta provocarea noastra si iesi din sedentarismul cotidian !

O parte din povestile adunate step by step, pana in prezent, pot fi rasfoite in paginile anilor trecuti: istoric, imagini, emotii!

3,3 KM | 10 KM

Anul acesta schimbam regulile.

Acelasi Parcul Tineretului, acelasi loc de start, aceeasi Cursa Hobby, dar un traseu mult mai ambitios pentru Cursa Expert, pentru cei care s-au antrenat mai intens alaturi de noi, sau datorita noua, in ultimii 5 ani.

Pentru noi, fiecare participant la cros este un INVINGATOR deja, asa ca hai la cros si simte-te ca si cum ai fi deja pe podium!

Cine poate participa?

IT-isti

La eveniment sunt asteptati in primul rand, toti cei care activeaza in domeniul IT (in departamente IT sau companii care activeaza pe piata de IT) sau studenti la facultati cu profil IT (cibernetica, automatica, electronica sau mate-info).
Accesul pentru IT-iști este gratuit.

Non IT-isti

Dar evenimentul este pentru oricine doreste sa faca miscare, indiferent de domeniul in care profeseaza. Accesul pentru Non IT-iști se realizează doar pe baza achiziționării kit-ului de participare, în valoare de 100 lei (TVA inclus).

Numarul kit-urilor este limitat, asa ca grabeste-te sa te inscrii la Cros.

Programul crosului
Inscrieri on-line:
10 Mai – 20 Iunie
Confirmarea participantilor:
1 – 3 zile de la data inscrierii
*confirmarile se vor transmite electronic, dupa verificarea informatiilor complete furnizate
Crosul IT-istilor: 22 iunie
07:30
Adunarea participantilor si predarea kit-urilor si a numerelor de concurs
09:00
Incalzire
09:30
START
10:30
Poze cu participantii la panoul oficial
Ceremonia de premiere
Extragerea castigatorilor la tombola
11:00
Sfarsitul evenimentului
Traseu Parcul Tineretului Intrarea din
Bulevardul Tineretului
3,3 km Cursa Hobby - 1 tura 10 km Cursa Expert - 3 ture
 

FAQ (frecvent asked questions)

A: Sistemul nu permite înscrieri multiple. Acestea trebuiesc realizate individual, pentru fiecare participant în parte. Puteți solicita însă companiei o adeverință multiplă, în care să fie evidențiat în mod clar numele și funcția pentru fiecare din angajații participanți. În situația unei adeverințe multiple, aceasta va trebui atasată pentru fiecare înscriere individuală.
A: Vă rugăm sa verificați cu atenție folderele de Spam / Junk. Au fost situații în care mailurile de confirmare să fie interpetate în mod eronat ca ceva nedorit. Dacă totuși nu ați identificat niciun mail de la noi, vă rugăm să ne scrieți pe adresa cros@infodesign.ro pentru a vă retrimite mailul.
A: Copiii sau adolescenții cu vârste de până la 18 ani, care vor dori să alerge pe traseu, o vor face pe propria răspundere (a lor sau a tutorilor legali care îi însoțesc), fără a fi parte din Cros și fără a putea beneficia de kit de participare sau număr de alergător.
A: Da, purtarea tricourilor oferite prin kitul de participare este obligatorie. Cum nu putem monitoriza însă foarte strict cine a luat sau nu startul în tricoul oficial al Crosului, nu putem elimina un concurent pe acest motiv. Premierea va fi însă asigurată doar concurenților îmbrăcați corespunzător.
A: Nu, nu se asigură garderobă.
A: Nu, nu este obligatoriu să asistați la premiere.
În cazul în care numărul dvs. de concurs este extras însă la tomobolă si nu sunteti prezent pentru a va ridica premiul, acesta se pierde și o altă extragere va avea loc, până când toate premiile vor fi oferite.

KIT-ul de participare

Ce contine kit-ul de participare
  • Tricou tehnic
  • Vouchere de reduceri oferite de sponsori
  • Numar de concurs cu chip de cronometrare
  • Insigna eveniment
  • Alte produse (in functie de disponibilitatea sponsorilor)
Cine este indreptatit sa primeasca kit de participare

Toate persoanele inscrise si confirmate la eveniment vor avea dreptul sa primeasca un kit de participare.

Conform Regulamentului oficial al evenimentului, numarul kit-urilor de participare este limitat (1000).

Inscrierile se realizeaza on-line, pe site-ul evenimentului.

Confirmarile pentru inscriere se vor transmite prin email, dupa verificarea informatiilor completate si/sau a platii efectuate in vederea participarii la eveniment.

Atentie!

Ridicarea kiturilor de participare se va face pe baza QR code-ului primit in emailul de validare / biletul de participare sau pe pagina personala.

Cand se poate ridica kit-ul si de unde

Ridicarea kit-urilor si a numerelor de participare se va face in ziua evenimentului, din zona de start a Crosului IT-istilor, din Parcul Tineretului din Bucuresti, in intervalul 7:30 – 9:00.

Care este costul unui kit de participare

GRATUIT pentru IT-isti, pe baza de adeverinta de serviciu / facultate.

Se includ in categoria IT-isti, urmatorii:

  • orice persoana care are un job de IT-ist (suport tehnic, inginer de retea, programator, profesor de informatica etc…), indiferent de domeniul in care activeaza compania angajatoare;
  • orice persoana care este angajata intr-o companie care activeaza in piata de IT, indiferent de pozitia pe care o ocupa;
  • studenti in facultati cu profil IT (cibernetica, automatica, electronica, matematica si informatica).

100 lei (TVA inclus) pentru Non-IT-isti

Se include in categoria Non-IT-isti orice persoana care doreste sa sustina un stil de viata sanatos.

Ne vor fi alaturi

Bogdan Vintila – ambasador International roman. Simbol al clubului FC Arges. Vicecampion al Romaniei cu FC National.
Antrenor secund la Galatasaray istanbul. Antrenor principal la Viitorul Constanta, FC Voluntari sau Concordia Chiajna.
Fost antrenor al Nationalei Romaniei U17.
Suntem onorati ca un sportiv de talia sa, antrenor de referinta in fotbalul romanesc, va fi alaturi de noi la Crosul IT-istilor 2019.
Echipa FC Player Jr. – sustinatori În anul 2018 am fost recompensați pentru organizarea Crosul IT-iștilor în cadrul Galei CRS Romanian Awards, iar în 2019 ne mândrim cu diploma oferită unui nou proiect sportiv care se numeste FC Player Junior. Sambata, 22 Iunie veti avea ocazia sa-i cunoasteti si voi pe tinerii fotbalisti din cadrul FC Player Jr.!
De aceasta data, viitorii ambasadori ai fotbalului romanesc nu vor jongla cu mingea pe terenul de fotbal, ci vor oferi medalii celor mai buni dintre voi.
Liviu Fratila – MC Cu o experienta de peste 14 ani, Liviu Fratila a colaborat ca MC, prezentator si entertainer la evenimentele unora dintre cele mai cunoscute branduri. Iata ca pentru a doua oara consecutiv, el va fi in Parcul Tineretului alaturi de cei prezenti la eveniment, pentru a-i informa, motiva si pentru a le transmite energie din plin.
Claudiu Porof – antrenor Ne bucuram ca, si in acest an, inviorarea si incalzirea sunt asigurate de Claudiu Porof – Tehnician Nutritionist, Instructor Aerobic-Fitness si Personal Trainer. Cu un trecut in sportul de performanta si, mai exact, în sporturile de contact, Claudiu ii sfatuieste pe toti sa se gândeasca la corpul lor ca la o masinarie perfecta, pe care daca o apreciezi si ai grija de ea, iti va oferi o viata plina de satisfactii.

log out, shut down, go run!

Powered by
Sponsor principal
Sponsori / Parteneri
Parteneri media