Cu ocazia Centenarului, precum si a unui sfert de secol de Infodesign era imperios sa ne bucuram de un teambuilding cu totul si cu totul deosebit.

Asa ca la sfarsitul lunii trecute, mai exact in perioada 23 – 27 august, ne-am setat mail-urile Out Of Office si am pornit in Republica Moldova, nestiind exact in ce urmeaza sa ne aventuram (misterul este obligatoriu inainte de fiecare teambuilding). Scopul a fost evident acela de a ne cunoaste mai bine colegii din cele trei sedii: Bucuresti, Iasi si Sofia, mai ales ca in ultimul an numarul infodesignistilor a crescut considerabil.

Nu o sa scriem mult pentru ca o sa lasam imaginile din clipul de mai jos sa vorbeasca de la sine.

Iti spunem doar atat: ne-am cazat la Complexul Turistic “Costesti”, aflat la 20 km de Chisinau, unde ne-am relaxat la piscina si in superba zona verde situata pe malul lacului; am gustat din spiritul vremurilor de odinioara si ne-am plimbat prin Milestii Mici, care a primit de altfel de la Cartea Recordurilor titlul de crama cu cea mai mare colectie de vinuri din lume (peste 1,5 milioane de sticle de vin sunt pastrate in Colectia de Aur) si, in final, am obtinut si noi un record: cel de cea mai mare companie din afara Republicii Moldova pe Nistru. Asa am fost prezentati de un post de televiziune national din Moldova, care ne-a filmat plimbandu-ne cu caiacele.

Vezi aici cum ne-am distrat in teambuilding-ul de anul trecut din Bulgaria.

Leave a Comment