Dupa ce saptamana trecuta, chef Dan Erbarescu alinia o echipa de 10 programatori pentru a-i initia in arta culinara, astazi a venit randul celei de-a doua serii sa se avante printre cratite si oale.

Si cum chef Erbarescu nu a avut nicio mila fata de lipsa lor de experienta, meniul pe care au trebuit sa-l realizeze a fost o adevarata provocare pentru ei:

  • Muschi de Vita in Sos de Mustar & Orez Basmati;
  • Moelleux au chocolat.

Cu toate ingredientele intinse pe masa, cratitele incinse si cutitele ascutite, programatorii s-au pus pe treaba la modul cel mai serios.

La felul I, muschiuletul fraged si suculent a fost tavalit bine prin sosul de mustar. Langa el, s-a adaugat o garnitura gustoasa de orez basmati tras prin unt.

A urmat desertul tentant, delicios, care a umplut imediat bucataria cu mirosul sau imbatator de ciocolata.

Exigentul chef s-a plimbat multumit printre farfuriile elevilor sai.

Cu un asa festin domnesc si cu o astfel de combinatie desavarsita de arome, nu poti decat sa exclami: Quelle réussite! C`est magnifique!

Leave a Comment