f-secure-imworld4 si 5 octombrie, doua zile speciale pentru Infodesign care a prezentat publicului de la IMWorld 2017 cele mai inovative solutii antivirus ale F-Secure. Ne-am alaturat, astfel, misiunii IMWorld de a incuraja companiile din Romania sa adopte digitalizarea pentru a creste eficienta si productivitatea.

Curiosi si deschisi sa afle cat mai multe lucruri noi despre solutiile F-Secure la noile atacuri cibernetice – asa i-am putea descrie pe vizitatorii standului nostru. De cealalta parte, noi i-am intampinat asa cum ne cunoasteti deja: energici, entuziasti si gata oricand sa oferim toate informatiile necesare pentru un business sigur si de calitate.

bun-imworld4O prezenta remarcanta la standul nostru a fost chiar Michael Dahl, Region Head F-Secure Nordic and Regional Sales, care a fost si speaker in cadrul targului. El considera ca prinicipalul atu al participarii Infodesign si a reprezentantilor F-Secure, in speta, la astfel de targuri este oportunitatea pe care o ai de a discuta, in mod direct, cu clientii si posibilii clienti: “Nu cred ca o sa putem invinge competitia pe partea de promovare, dar noi mizam foarte mult pe dezvoltarea unei relatii bune cu consumatorii si pe castigarea increderii acestora, pentru ca astfel sa ajunga sa testeze produsele noastre.

dahlPrintre solutiile prezentate la stand au fost: Messaging Security Gateway care ofera cea mai eficienta solutie de filtrare anti-spam si anti-malware de pe piata, Protection Service for Business, esential pentru ca ofera protectie in timp real impotriva virusilor (ransomware – crypto), amenintarilor spyware, rootkit-urilor, tentativelor de intruziune, impotriva spam-ului si a altor mesaje nedoritecriptate, fiind o solutie completa de protejare a tuturor dispozitivelor din cadrul retelei ce dispune de consola de administrare centralizata in cloud. Si, bineinteles, F-Secure Radar care scaneaza la nivel intern si extern reteaua de vulnerabilitati si emite un raport detaliat, astfel incat acestea sa poata fi remediate.

f-secure-imworld2Sunt solutii care se bucura de incredere in randul utilizatorilor si prin prisma valorilor care stau la baza F-Secure: “Noi incercam mereu sa ne autodepasim. Conceptia noastra este sa mentinem totul simplu. Bun, dar simplu. Asta inseamna sa nu adaugi functii de dragul de a le adauga, ci doar daca aduc valoare. Pentru ca mai important decat orice este sa fie eficient. Totodata, cautam sa fim inovativi pentru a creste eficienta produselor noastre”, a mai declarat Michael Dahl, reprezentat F-Secure Corporation.

bun-dsecure-imworld5Dar nu doar produsele de securitate IT au atras atentia la standul nostru – realizat integral, concept si productie tot de Infodesign. Pe langa carduri cu oferte si discount-uri de nerefuzat, USB-uri si carti de joc personalizate, curiozitatea a fost starnita si de neverending-uri. Nu, nu aveti cum sa stiti ce reprezinta, pentru ca este un produs recent conceput de Infodesign. Efectul pe care il are? Te relaxeaza si, in functie de design-ul aceastuia, poate chiar sa te amuze.

Le multumim celor care ne-au vizitat standul si speram sa ne reintalnim curand.

Leave a Comment