Infodesign Group a fost premiat miercuri, 28 martie, in cadrul Galei Romanian CSR Awards, competitie dedicata proiectelor de responsabilitate sociala ale companiilor din Romania. ”Crosul F-Secure Stept by Step 2017” a obtinut Mentiune la categoria Sustinerea Comunitatii.

Este un premiu pe care Infodesign s-a simtit foarte onorat sa-l primeasca, cu atat mai mult cu cat a avut sansa sa fie pe acelasi podium cu nume foarte mari, precum Coca Cola HBC Romania (locul 1), Kaufland și BCR (locul 2) sau SODEXO PASS (locul 3), companii cu o prezenta constanta si consistenta in zona de CSR Romania.

Le  multumim foarte mult organizatorilor pentru acest premiu! Crosul F-Secure Step by Step este un eveniment pe care noi, cei de la divizia F-Secure a Infodesign, l-am inventat efectiv in urma cu 5 ani, pe cand participam la diferite evenimente si aveam o pasiune comuna: sportul. Lucrand foarte mult cu oamenii din IT, ne-am dat seama ca nu fac miscare deloc. Tocmai de aceea am decis sa organizam un cros la care sa participam si noi. Între timp, am crescut de la o ediție la alta și acest lucru nu s-ar fi întamplat fara entuziasmul si feedbackul primit de la participanti, fara energia colegilor mei, fara sustinerea partenerilor si fara aportul sponsorilor”, mentioneaza Dragos Peptine, organizator al evenimentului.

Crosul F-Secure Step by Step sau Crosul IT-istilor, asa cum mai este cunoscut, are ca scop promovarea unui stil de viata sanatos, prin sport, in randul celor care lucreaza in departamente sau firme de IT – un domeniu provocator si interesant, dar care, din cauza lipsei de activitate fizica, poate duce la o serie de probleme de sanatate.

Cea de-a IV-a editie a evenimentului s-a remarcat prin participarea a aproximativ 500 de alergatori, majoritatea fiind  angajati in diferite companii din industria tehnologiei informatiei. Competitia a fost impartita in 2 categorii: cursa Hobby (3km) si cursa Expert (6 km), iar la final au fost premiate 25 de persoane. Ambasador al crosului a fost multipla campioana olimpica si mondiala la atletism, Gabriela Szabo.

In competitia Romanian CSR Awards 2018 au fost inscrise 164 de proiecte de responsabilitate sociala. Acestea au fost implementate pe parcursul anului 2017, de peste 90 de companii, iar cele mai multe aplicatii au fost inregistrate la categoria Sustinerea Comunitatii.

Infodesign Group este o societate cu capital 100% romanesc, cu o experienta de 25 de ani pe piata nationala si internationala. Infodesign oferă servicii din domenii variate: Distributie software si outsourcing IT, Programare Web & Mobile, Creatie si productie publicitara, Servicii Financiar – Contabile.

Leave a Comment