jukeria1Sambata, 23 septembrie, a avut loc, in Centrul Vechi din Capitala, targul cu talc, Jukeria, unde 20 de copii plini de energie au facut primul pas in curajoasa lume a antreprenoriatului.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Suportiv, in parteneriat cu Infodesign și a avut ca scop educatia financiara a copiilor, prin practica si distractie.

Intr-un cadru prietenos si organizat, sub atenta supraveghere si incurajare a parintilor si profesionistilor in domeniu, acestia au vandut, cumparat, negociat si promovat obiecte demult uitate, dar care continua sa aiba valoare materiala: jucarii, biciclete, role, accesorii sportive, carți. La finalul evenimentului, micutii antreprenori au dorit si sa doneze o parte din jucarii catre Touched Romania, o asociatie care ajuta mamele si copiii aflati in dificultate. jukeria6

A fost asadar un moment perfect pentru copii de a experimenta prin joaca o parte a teoriilor economice complexe (precum cerere si oferta, negociere, reclama, pret etc.), dar si pentru parinti a reprezentat un prilej de a le insufla fiilor si fiicelor lor valori importante de viata.

Leave a Comment