ReaQta, lider în protecție la nivel de endpoint, a semnat un acord de distribuție cu Infodesign Group, pentru a-și extinde activitatea pe piețele din România și Bulgaria.

București, Romania, 07 octombrie 2021, liderul de soluții de securitate de tip Detection & Response pentru dispozitivele finale ReaQta și VAD Infodesign Group sunt mândri să anunțe un nou parteneriat comun pentru a proteja mai bine organizațiile în contextul amenințărilor complexe de astăzi.

Update:
Pentru a afla mai multe despre solutia ReaQta, va puteti inscrie pentru o sesiune online pe 20 octombrie (miercuri) de la 11:00 a.m. Puteti invita si alte persoane interesate in acest domeniu, trimitand aceasta invitatie.

Inregistrati-va aici →

Noi, la Infodesign Group, căutăm în permanență soluții care să ne ajute partenerii să rezolve problemele critice pentru clienții lor și suntem încântați să adăugăm ReaQta în portofoliul nostru. Suntem încântați să oferim platforma de securitate avansată ReaQta pentru a ne ajuta partenerii să detecteze problemele pe care soluțiile antivirus si anti-spyware existente pe piață nu le pot detecta.

ReaQta este platforma de top AI Autonomous Detection & Response

ReaQta este platforma de top AI Autonomous Detection & Response

Hackerii folosesc tehnici avansate pentru a trece peste un firewall sau o soluție de antivirus. Cum reușesc? Găsesc un punct vulnerabil al rețelei pe unde se pot „strecura”, fără să fie detectați, putând porni un atac.

Denumit in 2020 drept „Cool Vendor in Network and Endpoint Security” de către Gartner, producatorul ReaQta-Hive se diferențiază prin tehnologia sa proprietară NanoOS ™ care protejează dispozitivele finale – endpoints –  din afara sistemului de operare, fiind invizibilă pentru acțiunile malware și atacatori.

Pentru a analiza comportamentul aplicațiilor cu ajutorul tehnologiei de învățare automată, sunt folosite două tipuri diferite de motoare state-of-the-art, care alertează automat atunci când este detectată o nouă amenințare. Această tehnologie, bazată pe inteligența artificială și analiză comportamentală, garantează detectarea amenințărilor, indiferent de tipul de atac.

Ne face mare plăcere să oferim partenerilor noștri din Romania, o soluție de securitate atât de avansată precum ReaQta”, a împărtășit Dragos Peptine, director IT Infodesign Group SA. „Implementarea în doar câțiva pași simpli, administrarea ușoară a soluției precum și vizibilitatea asupra incidentelor de securitate pe care le oferă soluția ReaQta, joacă un rol important în operațiunile de zi cu zi ale oricărei companii. De aceea este foarte important să aveți încredere in soluția de securitate utilizată că face fata oricărui incident. Vă rugăm să ne urmăriți deoarece, în perioada următoare, organizăm sesiuni dedicate ReaQta, atât tehnice cât și comerciale, cu scopul de a pregăti partenerii noștri să utilizeze această soluție.”

___
Despre Infodesign Group:

Portofoliul Infodesign este format din soluții care oferă protecție pentru orice infrastructură IT, amintim soluțiile F-Secure, Webroot, soluția inovativă de tip DLP – ItsMine, soluțiile de backup Nakivo și Carbonite, soluția pentru administrarea privilegiată a conturilor Senhasegura (PAM) și de astăzi soluția ReaQta. Împreună, aceste soluții oferă protecție completă, prin detectarea și gestionarea amenințărilor de securitate importante.
Pentru mai multe detalii, vizitați-ne pe adresa infodesign.ro/it-solutions

___
Despre ReaQta:

ReaQta este platforma de top AI Autonomous Detection & Response din Europa care oferă detecție și răspuns automat cu privire la amenințările cibernetice. Soluția este gândită de experți de elită în securitate cibernetică.  Prin inteligență artificială, analiză comportamentală și cele două motoare, utilizatorii ReaQta pot gestiona și securiza dispozitivele finale, fără a fi nevoie de personal calificat.
Pentru mai multe informații, vizitați reaqta.com

Leave a Comment