Halloweenul este o sarbatoare cu traditie, importata relativ recent in Romania, de unii iubita, iar de altii contestata. Noua insa ne place… Poate si pentru ca, lucrand cu atatia oameni diferiti din zone variate ale globului, am invatat sa ne bucuram impreuna cu ei de fiecare sarbatoare care  a strabatut, cat de cat, conservatorismul si traditiile neaose.

An de an, aceasta petrecere devine oportunitatea perfecta pentru participanti de a-si demontra creativitatea prin tinute si machiaje socante, dar si de a reinvia spiritul copilariei.

Tocmai de aceea, ieri Wednesday Addams, Catwoman, Disco Divas, Moartea, vrajitoare si alte personaje interesante au animat Infodesign-ul. Departamentul de Contabilitate si-a aratat maiestria nu doar la cifre, ci si in arta machiajului fioros, in timp ce unii colegi de la Programare au considerat ca prin simpla lor prezenta sunt o aparitie, indiferent daca poarta o tinuta obisnuita. Nu i-am putut contrazice. :)

Atmosfera a fost infricosator de vesela, intr-un cadru de groaza, cu panze de paianjen, decoratiuni cu dovleci si fantome, dar si cu gustari tematice delicioase (placinte de dovleac, jeleuri cu forme terifiante, bomboane pentru cine ne colinda etc).

Nu am putut trece cu vederea cele mai interesante aparitii, Raluca si Sebastian, care au fost felicitati cum se cuvine la finalul zilei.

 

Leave a Comment