23 iunie – ziua in care infodesignistii, cu energia lor caracteristica, au pus la cale cea de-a cincea editie a Crosului IT-istilor.

Un eveniment gratuit pentru IT-isti care, sub deja cunoscutul slogan “Log out, shut down, go run!”, a adunat in Parcul Tineretului aproximativ 550 de participanti plini de voie buna si determinati sa duca la bun sfarsit una dintre cele doua curse: Hobby (3 km), respectiv Expert (6km).

Evenimentul a fost prezentat de Liviu Fratila, iar incalzirea si inviorarea participantilor au fost asigurate, pentru al IV-lea an consecutiv, de antrenorul Claudiu Porof. Startul a fost dat de nimeni altul decat legendarul antrenor de gimnastica, Octavian Bellu, unul dintre ambasadorii Crosului IT-istilor alaturi de multipla campioana olimpica Elisabeta Lipa. De asemenea, Octavian Bellu a fost cel care le-a inmanat la final premiile castigatorilor crosului.

Au urcat pe podium la Crosul IT-istilor urmatorii castigatori:

Cursa Hobby (3KM) 

M18-35

 1. Burcea Silviu
 2. Florin Craciunescu
 3. Dan Onescu

M35+

 1. Retea Claudiu
 2. Tircomnicu Emil
 3. Sima Mihai

F18-35

 1. Holban Codruta
 2. Jderu Roxana
 3. Olga Unciuc

F35+

 1. Muscalu Ionela
 2. Claudia Padureanu
 3. Mincu Ioana

Cursa Expert (6KM)  

M18-35

 1. Boroi Robert
 2. Mogildea Andrei
 3. Agache Bogdan

M35+

 1. Petre Ovidiu
 2. Ciochina Stefan
 3. Iliescu Victor

F18-35

 1. Paduraru Miruna Gabriela
 2. Cucui Alina
 3. Panfil Patricia

F35+

 1. Alexandrescu Elena
 2. Mojoatca Anca
 3. Cimpeanu Irina

Timpii obtinuti de fiecare alergator, precum si diplomele de participare sunt disponibile aici.

Pentru ca la Crosul IT-istilor orice participant care trece linia de Finish este considerat un invingator, la finalul evenimentului au fost oferite mai multe premii speciale urmatorilor concurenti: Razvan Stanescu, Virginia Novac, echipa Stefanini, Marius Mateis, Andreea Chiforeanu, Coman Mihai, Victor Ursianu, Emanuel Suceu, Virna Constantin, Cristina Elena Parvu si Ciprian Axente.

Le multumim tuturor partenerilor si sponsorilor evenimentului pentru sprijinul oferit: F-Secure, Orange, GoPro, Mojo Sailing, Isostar, Nutrislim, The Cage, Redis Nutritie, Anvergura, Genesis, Marvo, Discovery Arena, Buff, Cabina WTF, Rakuten Kobo, Ingram, 7card, RedBull, Answear.ro, Aqua Carpatica, Tucano Coffee, Saturo, Relax Life, Bronec, Emerald, S.A.B.IF. si SmartFloors.

Si bineinteles, le suntem recunoscatori si partenerilor media: Digi FM si Agerpres (parteneri media principali), Romania Libera, Ziare.com, Running Mag, Business24, 4run, Radar de Media, Gadget Report, Digital Citizen, Sport Total FM si Care4IT.

Daca vrei si tu sa vezi cum a fost la Crosul IT-istilor 5.0, te invitam sa vezi fotografiile disponibile pe pagina noastra de Facebook.

Leave a Comment