Infodesign, în parteneriat cu F-Secure, organizează cel mai așteptat eveniment sportiv al IT-iștilor – Crosul F-Secure Step by Step.

Aflată la cea de-a patra ediție, acțiunea va avea loc sâmbătă, 24 iunie 2017, începând cu ora 8.30, în Parcul Tineretului din București, iar participarea este gratuită.

Așa cum spune și deviza – Log out, Shut down, Go run! – scopul este promovarea ideii de mișcare, de activitate fizică și de stil de viață sănătos, în rândul celor care își petrec foarte mult timp în fața calculatorului și care, din cauza sedentarismului, devin pasibili de o serie de probleme de sănătate.

Îi așteptăm, așadar, la linia de start pe toți cei care lucrează în departamente sau firme de IT, dar și pe apropiații acestora, să simtă bucuria alergării și senzația de victorie când trec de linia de finish.

Venim în întâmpinarea participanților cu o serie de vești bune:

  • Ambasador al crosului este nimeni alta decât multipla campioană olimpică și mondială la atletism, Gabriela Szabo.
  • De înviorare și de încălzire se va ocupa, și în acest an, antrenorul Claudiu Porof.
  • Cu energia și cu umorul caracteristic, va prezenta evenimentul Liviu Frățilă.
  • Iar fotbalistul Nana Falemi va alerga și îi va încuraja pe cei prezenți.

Punem la dispoziția participanților 500 de kituri gratuite, iar sponsorii evenimentului au pregătit 18 premii pentru cele șase categorii de vârstă, plus o tombolă.

Dacă te atrage și pe tine ideea de a lua parte la această experiență unică, individual sau împreună cu colegii și prietenii tăi, grăbește-te să te înscrii pe site-ul: www.f-secure.ro.

Optează pentru cursa de de 3 km sau pentru cea de 6 km și spune DA distracției prin mișcare !

Teaser event: