Aproximativ 1000 de persoane vor participa sambata, 22 iunie 2019, in Parcul Tineretului, la cea de-a sasea editie a Crosului IT-istilor powered by Infodesign.

Sub deviza Log out, shut down, go run!, cei inscrisi la eveniment sunt invitati astfel sa se deconecteze de la calculatoare si alte gadgeturi si sa se conecteze la energia minuntata pe care comunitatea IT a demonstrat ca o are timp de cinci editii consecutive.

Programul crosului incepe cu distribuirea kiturilor de concurs, la ora 7:30, continua cu sesiunea de incalzire asigurata de antrenorul si expertul in nutritie, Claudiu Porof,  urmand ca startul competitiei sa fie dat la ora 9:30 de ambasadorul evenimentului, Bogdan Vintila. Cu o experienta de peste 20 de ani in fotbalul romanesc, Bogdan Vintila a sustinut cu trup si suflet echipa FC Arges din pozitia de portar, a reprezentat Romania cu mandrie la echipa nationala si a aplicat vasta experienta dobandita din pozitia de antrenor secund la Galatasaray si FC Viitorul, alaturi de Gheorghe Hagi.

Pe langa Bogdan Vintila, mai sustine Crosul IT-istilor si FcPlayer Junior, o echipa de fotbalisti multiplu premiata, care cu siguranta ii va cuceri pe cei prezenti. Cele mai rapide 24 de persoane vor primi astfel medaliile si premiile chiar din mainile acestor copii, care au dovedit ca prin efort si determinare, poti sa cuceresti orice podium. Si pentru ca, la Crosul IT-istilor, nu doar cei care scot cei mai buni timpi sunt invingatori, vor mai fi acordate si alte 13 premii surpriza.

Concurentii si-au exprimat optiunea de a alerga la cursa Hobby 3 km (o tura de lac) sau la cursa Expert 10 km (trei ture de lac).

Detaliile privind programul si regulamentul crosului se regasesc pe site-ul www.infodesign.ro sau pe pagina de facebook dedicata evenimentului Crosul IT-istilor.

Competitia, premiata cu mentiune la Romanian CSR Awards 2018, este organizata de Infodesign, in parteneriat cu F-Secure Romania care au asigurat participarea gratuita pentru 90% dintre alergatori, in limita kiturilor disponibile.

Un aport considerabil in sustinerea crosului il au sponsorii: Codezilla, Redis Nutritie, Aqua Carpatica, Mojo Sailing, Anvergura, Buff Romania, Orange, Genesis, Marvo, Nutrislim, The Cage, Answear, Kineto Land, GoPro si Sano.

Multumirile noastre merg si catre partenerii media care au promovat evenimentul si care sustin un stil de viata sanatos si activ in randul IT-istilor: DigiFM, Agerpres, Romania Libera, Ziare.com, Business24, ITnewz, Gadget Report, Sport Total FM, Running Mag4run si Radar de Media.

Leave a Comment